КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ «ЛДС»
Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Компанія «ЛДС», піклуючись про розвиток взаємовідносин з клієнтами, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч і непорозумінь підготувало цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом - «Політика конфіденційності», і умови користування веб -Сайти Інтернет-магазину https://lds.com.ua, далі по тексту - «сайт». Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, тому що інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для Користувача сайту.

1. Визначення термінів

1.1 У даній Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі - Адміністрація сайту)» - уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені компанії «ЛДС», які організовують обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.

1.1.2. «Персональні дані» - будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до певного або визначається фізичній особі (суб'єкту персональних даних).

1.1.3. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкове для дотримання Адміністратором або іншим отримав доступ до персональних даних особою вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншого законного підстави.

1.1.5. «Користувач сайту Інтернет-магазину« ЛДС »- особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт інтернет-магазину.

1.1.6. «Cookies» - невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. «IP-адреса» - унікальний мережеву адресу вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

2.Предмет ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Користуючись сайтом або купуючи товар, пропонований на сайті, а також відповідаючи на необхідні питання в анкеті при реєстрації і / або оформленні покупки, користувач підтверджує, що дає згоду Інтернет-магазину «ЛДС» і уповноваженим ним особам, на обробку персональних даних, а також що є повнолітньою особою.

2.2. Користувач дає свою згоду Адміністрація сайту на обробку отриманої інформації, включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, зазначених в анкеті, з метою заходів, спрямованих на формування бази даних учасників, складання статистичної звітності, проведення маркетингових досліджень, а також здійснення взаємодії з користувачем, в тому числі по мережах електрозв'язку, включаючи напрям SMS-повідомлень і електронних листів, до відкликання такої згоди.

2.3. Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Адміністрація сайту має право взаємодіяти з Користувачем шляхом здійснення прямих контактів з допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, електронна пошта, мережа Інтернет і ін.

2.4. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, включають в себе, але не обмежуються наступною інформацією:

2.4.1. ПІБ Користувача;

2.4.2. контактний телефон Користувача;

2.4.3. адреса електронної пошти (e-mail);

2.4.4. адреса доставки Товару;

2.4.5. місце проживання Користувача.

3.Мета ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Персональну інформацію Користувача компанія «ЛДС» використовує для таких цілей:

3.1.1. ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з компанією «ЛДС»

3.1.2. надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки;

3.1.3. надання Користувачеві персоналізованих Сервісів;

3.1.4. зв'язку з Користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів і інформаці

3.1.5. поліпшення якості Послуг, зручності їх використання, розробка нових Сервісів і послуг;

3.1.6. надання інформації про товари, послуги, що реалізуються компанією «ЛДС», про рекламні акції, що проводяться компанією «ЛДС» відповідей на запити, а також виконання своїх зобов'язань перед споживачами товарів (послуг);

3.1.7. проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

4.КАТЕГОРІІ зібраних даних

4.1.Категоріі Персональних даних, збір яких здійснює сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб), включають: Файли «cookie» і Дані про використання мережевих ресурсів.

4.2. Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт при його використанні.
Якщо не вказано інше, сайт

4.3. Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають іншим особам, використовуючи сайт, і підтверджують, що у них є згода третьої особи на надання Даних Власнику.

5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті магазину «ЛДС», включаючи доставку Товару.

6. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

6.1. Користувачі мають право в будь-який час дізнатися, чи були збережені їх Персональні дані, і можуть звертатися до Адміністрації сайту, щоб дізнатися їх зміст і походження, перевірити їх достовірність, або попросити їх доповнити, анулювати, оновити або виправити або перетворити в формат, що забезпечує анонімність, або блокувати будь-які дані, що зберігаються в порушення закону, а також виступити проти їх обробки за всіма без винятку законних підставах. Відповідні запити слід направляти адміністарції сайту за адресою, вказаною в контактних відомостях на сайті.

7. ПОЛІТИКА ЩОДО Фото COOKIE

7.1. Сайт збирає інформацію про відвідування Вами наших веб-сайтів з метою отримання статистики відвідувань і ефективності їх використання, формування персонального підходу і адаптації до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких - cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

7.2. Cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тим і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити досвід.

8. БЕЗПЕКА персональних даних

8.1. Інтернет-магазин «ЛДС» приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

8.2. Даная Політика конфіденційності поширюється тільки на сайт Інтернет-магазину «ЛДС». Якщо по посиланнях, розміщеним на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, Інтернет-магазин за його дії відповідальності не несе.

8.3. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях в суді або на етапах, що ведуть до можливого звернення до суду в зв'язку з тим, що сайт або послуги використовувалися неналежним чином.

Користувач обізнаний про те, що адміністарції сайту може бути змушена повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади.

9. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО персональних даних КОРИСТУВАЧА

9.1. Крім інформації, що міститься в цих правилах забезпечення конфіденційності персональних даних, сайт може надавати Користувачу за запитом додаткову і контекстуальну інформацію, що стосується конкретних послуг і сервісів або збору і обробки Персональних даних.

9.2. З метою забезпечення роботи сайту та його технічного обслуговування, сайт і будь-які сторонні сервіси можуть вести файли, в яких реєструється взаємодія сайту з Користувачами (системні журнали), або використовувати з цією метою інші Персональні дані (зокрема, IP-адреса).

10. ДОДАТКОВІ УМОВИ

10.1.Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.

10.2.Новая Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

10.3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Правил, Користувач повинен припинити користуватися сайтом, а також вимагати, щоб Адміністрація сайту даних видалила його Персональні дані.

Новини та акції

TRADE IN - обміняйте старе на нове!

Trade-in от Xerox. Меняем по фото: старий принтер на новый цветной Xerox VersaLink C8000/C9000 со скидкой 40%

TRADE IN - обміняйте старе на нове!

Trade-in від Xerox. Міняємо по фото: старий принтер на новий кольоровий Xerox VersaLink C8000 / C9000 зі знижкою 40%

Нова ЦПМ Xerox Versant 280 Press: більше можливостей роботи з матеріалами для друку.

Компанія Xerox оголосила про запуск повноколірного ЦПМ Xerox Versant 280 Press * - наступного покоління популярної моделі Xerox Versant 180 Press. Новинка підтримує матеріали підвищеної щільності і в комплекті з опцією ASRS друкує на них з максимальною швидкістю в своєму класі - 80 сторінок в хвилину.

Чотири ознаки того, що вам час оновити технологію друку.

Ви так зосереджені на розгортанні роботи в промисловому середовищі, що у вас немає часу ставити собі важливі питання: Як змінилися умови на ринку?

LDS - Business Partner Platinum Xerox

Компанія LDS успішно підтвердила партнерський статус Business Partner Platinum Xerox 2022

LDS вітає Вас з 8 березня!

Бажаємо вам весняного квітучого настрою, прекрасних слів і вчинків, приємних сюрпризів. Легкості вам, ніжності, уваги, теплоти, турботи і добра. Ви прекрасні!

LDS - Авторизованный Сервисный Партнер Xerox

Ми готові обслуговувати всі сучасні копіювальні апарати та принтери, включаючи високопродуктивні машини.

Абсолютно кращій продавець в регіонах України, Білорусь, Кавказ.

Спеціаліст по роботі з роздрібними ключовими клієнтами, Анатолій Віцюк був визнаний представництвом Xerox «Абсолютно кращим продавцем в регіонах України, Білорусь, Кавказ» .

Як виправити дефекти друку без допомоги інженера

Найчастіше збої в роботі техніки, які впливають на якість продукції, трапляються в найбільш невідповідний момент.. Коли терміновий тираж є, а інженера поруч немає.

Рекомендації по очищенню друкованих пристроїв Xerox

Наступні рекомендації застосовні при очищенні поверхонь багатофункціональних пристроїв, принтерів і друкарських машин (панелей, кнопок, призначених для користувача інтерфейсів, екранів дисплеїв, сенсорних екранів, дверних ручок / важелів доступу).