17.05.2012 Семінар «Широкоформатні рішення НР»

17.05.2012

17 травня 2012 року компанія «ЛДС» спільно з представництвом Hewlett-Packard провели семінар під назвою «Широкоформатні рішення НР», присвячений рішенням для фото / графічного сегмента, GIS, CAD.

17 травня 2012 року компанія «ЛДС» спільно з представництвом Hewlett-Packard провели семінар під назвою «Широкоформатні рішення НР», присвячений рішенням для фото / графічного сегмента, GIS, CAD.

Олександр Хандогін, директор компанії «ЛДС» відкрив семінар словами вітання гостей, серед яких були присутні представники найбільших поліграфічних компаній, друкованих центрів, промислових підприємств, державних і приватних організацій. Директор розповів про історію багаторічної співпраці компаній LDS і Hewlett-Packard як в продажу широкоформатного устаткування, так і в сервісній підтримці покупців техніки НР.

 

 

Олег Гурович, менеджер напрямку широкоформатного обладнання Hewlett-Packard в Україні, висловив подяку численним учасникам за інтерес до семінару. В рамках заходу він розповів про нові акції від НР, які будуть стартувати найближчим часом, а також відповів на питання, що накопичилися учасників і провів відео-презентацію кращих моделей плоттерів. Також, Олег Гурович анонсував цікаву маркетингову програму «Пошук найстарішого плоттера HP в Україні». Учасники програми повідомляють серійний номер пристрою (основна умова - плоттер повинен знаходитися в робочому стані). Переможець акції нагороджується премією - сертифікатом на знижку - 8000 грн., При покупці нового плоттера, а також цінним призом - сучасним ноутбуком компанії НР. Решта дев'ять переможців отримують сертифікат на знижку - 4000 грн.

 

 

Віктор Мазовскій, технічний аналітик компанії LDS більш детально розповів про ринок широкоформатного друку і провів презентації пристроїв серії НР DesignJet Z2100 / Z3200 / Z6200 для виготовлення широкоформатного фото-продукції. Детально було розглянуто переваги апаратів НР DesignJet 510 / T790 / Т1300 / Т2300 / Т7100 для ринку геоінформаційних систем, архітектури та будівництва. На думку більшості гостей, подібні доповіді надають можливість ознайомитися з новинками і вибрати ту модель пристрою, яка повністю відповідає сучасним вимогам друку і є оптимальним рішенням для застосування її в роботі.

Після презентації апаратів, відбулася демонстрація роботи широкоформатного плоттера HP Designjet Z3200ps 24 ". В результаті демонстрації учасники семінару переконалися, що за допомогою пристроїв Hewlett-Packard можна домогтися нових успіхів у бізнесі.

 

У HP Designjet Z3200ps 24 "використовується 12 кольорів (синій, зелений, пурпурний, червоний, жовтий, сірий, чорний для фотодруку, матовий чорний, світло-блакитний, світло-сірий, світло-пурпурний, підсилювач глянцю) і в тому числі хроматичні червоні чорнило HP 73, пристрій друкує довговічні фотографії виставкової якості в чорно-білому та кольоровому варіантах. А технології HP DreamColor і вбудований спектрофотометр забезпечують простоту настройки і профілювання. НР DesignJet Z3200 випускається в чотирьох конфігураціях - з шириною друку 610 і 1117 мм, з мовою PostScript і без. У ілітель глянцю застосовується для того, щоб уникнути одного з недоліків друку пігментними чорнилами - бронзінга. А два сірих картриджа використовуються, для того щоб виключити метамеризма.

Олександр Вавілов, директор сервісного центру «ЛДС-Сервіс» анонсував новина про присвоєння компанії статусу офіційного сервісного партнера по широкоформатного техніці Hewlett-Packard. У сервісному центрі працюють висококваліфіковані інженери, які пройшли сертифіковане навчання і володіють високим рівнем знань з усіх лінійок обладнання. Основною перевагою сервісного центру є індивідуальний підхід до кожного замовника і вибір власної схеми обслуговування, що дозволяє замовнику оптимізувати витрати і отримати найбільш зручні умови співпраці. Також, Олександр Вавілов подякував представництво HP, що надало можливість сертифікації та навчання фахівців LDS в Москві.

Після презентації апаратів, відбулася демонстрація роботи широкоформатного плоттера HP Designjet Z3200ps 24 ". В результаті демонстрації учасники семінару переконалися, що за допомогою пристроїв Hewlett-Packard можна домогтися нових успіхів у бізнесі.

Після плідного робочого дня, учасникам семінару були вручені подарунки на пам'ять про цей захід. Але найприємнішою новиною для відвідувачів стало повідомлення про створення нового сайту, спільного проекту компаній LDS і НР присвяченого широкоформатним рішенням Hewlett-Packard. На сайті www. hpplotters.com.ua представлено повне рішення для широкоформатного друку: плоттери, сканери, МФУ, витратні матеріали, матеріали для друку. Тепер клієнти і просто відвідувачі сайту мають змогу більш докладно ознайомитися з новими пристроями, спеціальними пропозиціями, довідатися про ціни, отримати он-лайн консультацію фахівця і найголовніше, не виходячи з дому відразу оформити замовлення на сайті вибравши потрібний апарат або витратні матеріали до нього.

Гості висловили вдячність організаторам даного семінару і підкреслили величезну користь проведення подібних заходів для них

Фотозвіт заходу Ви можете подивитися в розділі "Фотогалерея"

Інші публікації

03.10.2019 відбувся семінар "Аутсорсинг офісної друку"

03.10.2019 відбувся семінар "Аутсорсинг офісної друку"

Керовані послуги друку (MPS) на нових пристроях HP Inc.

12 лютого 2019 року в заміському комплексі Onovo Dendra Hotel, компанія LDS спільно з представництвом HP Inc. провели масштабний семінар на тему: «Керовані послуги друку (MPS) на нових пристроях HP Inc.», серед відвідувачів було 50 представників організацій різних галузей.

17.03.2017 Семінар «Широкоформатні рішення НР для дизайну інтер'єрів і зовнішньої реклами»

21 березня 2017 року компанія «ЛДС», за підтримки компаній HP і Softprom by ERC провела семінар «Широкоформатні рішення НР для дизайну інтер'єрів і зовнішньої реклами».

21.02.2017 Конференція «Canon B2B»

21 лютого 2017 року, в просторі «Циферблат», компанія LDS, спільно з Canon, провели масштабну конференцію «Canon B2B».

25.01.2017 Презентація нової лінійки широкоформатних принтерів HP Latex

25 січня 2017 року компанія ЛДС, стратегічний партнер НР (HP Partner First Gold Partner / Graphics Specialist), за підтримки НР провела презентацію нової лінійки широкоформатних принтерів HP Latex.

24.11.2016 Семінар «Унікальні рішення OKI для оперативної поліграфії»

24.11.2016 року компанія ЛДС, спільно спредставітельством OKI Europe Ltd, провела семінар на тему: "Унікальні рішення OKI для оперативної поліграфії".

16.05.2016 Семінар «Оновлений модельний ряд широкоформатних рішень Hewlett-Packard 2016»

16.05.2016 семінар «Оновлений модельний ряд широкоформатних рішень Hewlett-Packard 2016»

27.11.2014 Семінар "Нові можливості XEROX - просто і вигідно!»

27 листопада 2014 року компанія «ЛДС» спільно з представництвом Xerox провела семінар «Нові можливості XEROX - просто і вигідно!», В рамках якого учасники обговорили нові технології в області друку, що дозволяють підвищити ефективність і якість роботи.

09.10.2014 Форум професіоналів ринку широкоформатного друку!

09 жовтня 2014 року в Києві пройшов щорічний форум професіоналів ринку широкоформатного друку Hewlett-Packard 2014.

06.06.2013 Семінар «Сучасні рішення для документообігу від Canon!»

06 червня 2013 року компанія «ЛДС» спільно з представництвом Canon, в місті Донецьку провели семінар під назвою «Сучасні рішення для документообігу від Canon!»