12.06.2013 Семінар «Нові можливості оптимізації витрат - просто і вигідно!»

12.06.2013

12 червня 2013 року компанія LDS спільно з представництвом Xerox в Україні провели семінар «Нові можливості оптимізації витрат - просто і вигідно!»

Олександр Хандогін, директор компанії LDS відкрив семінар словами привітання та подяки за проявлений інтерес численних відвідувачів семінару до компанії її рішенням. Серед гостей були присутні представники поліграфічних компаній, друкованих центрів, державних і приватних організацій, вищих навчальних закладів, промислових підприємств. Директор розповів про історію багаторічного партнерства LDS і Xerox як в продажу висококласного обладнання, так і в сервісній підтримці покупців техніки Xerox. Учасники мали можливість ознайомитися з друкованими та презентаційними матеріалами, інформують про діяльність компанії і про асортимент її продукції.

Представник компанії Xerox, Олексій Олійник провів огляд лінійки офісних багатофункціональних пристроїв формату А3 для малих і середніх робочих груп. Детально було розглянуто можливості та переваги монохромних апаратів WorkCentre 5845, WorkCentre 4250/4260, кольорових апаратів WorkCentre 7845, WorkCentre 5325/30, також обговорили нову модель кольоровий машини Xerox C75 і монохромні високопродуктивні машини сімейства Xerox D95 / 101.

Учасникам були продемонстровані новинки друкарської техніки: монохромні МФУ Xerox WorkCentre 5325, WorkCentre 5865 і повнокольорове пристрій Xerox WorkCentre 7225

Анна Хамула представник сервісного центру «ЛДС-Сервіс», детально розповіла як оптимізувати витрати на покупку і обслуговування техніки Xerox за допомогою укладення покопійного сервісного контракту (ПСК). Такий вид договору передбачає оплату за виготовлену копію, де оплачується кожен вироблений на своєму обладнанні відбиток за певною ціною, в яку включається витратні матеріали, ресурсні елементи, запчастини та їх доставка, виїзди інженерів на профілактичні та ремонтні роботи. Важливе переваги технічного центру LDS є робота висококваліфікованих інженерів, які пройшли сертифіковане навчання і володіють високим рівнем знань з усіх лінійок обладнання.

Далі, технічний аналітик компанії «ЛДС» Мазовскій Віктор розповів учасникам про переваги використання програмно-апаратного комплексу YSoft SafeQ основним завданням якого, є, контроль і точний облік всіх дій користувача (друк, копіювання, сканування, робота з кольором і т.д), а також інші інструменти, спрямовані на підвищення рівня зручності використання пристроїв Xerox. Відвідувачам продемонстрували рішення YSoft SafeQ на прикладі роботи з апаратом Xerox WorkCentre 5865. Дана платформа може використовуватися в різних сферах діяльності, як для одного пристрою, так і в масштабі корпоративної мережі для декількох тисяч апаратів розташованих в офісах по всьому світу.

Після плідного робочого дня, учасникам семінару були вручені подарунки на пам'ять про цей захід.

На завершення семінару відвідувачі поділилися своїми враженнями про проведений з LDS і Xerox дні:

Анатолій Обабко - начальник центру друку та конвертування матеріалів українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» зазначив: «Цим заходом компанія Xerox в черговий раз підтвердила, що обладнання цієї компанії відповідає вимогам часу. Нові моделі МФУ Xerox мають високу якість друку, продуктивність, доступне програмне забезпечення, що дозволяє вирішувати різні завдання. Користувачам необхідна надійність обладнання і наявність сервісу. Для нашого підприємства важлива також стабільність роботи обладнання, особливо при великих обсягах друку. Я був приємно здивований новими технічними можливостями МФУ Xeroх, низькою собівартістю друку "

Віктор Корчевський - менеджер з інформаційних технологій компанії «Бейкер і Маккензі» зацікавився сервісним обслуговуванням техніки «На семінарі нам стало цікаво обслуговування техніки на основі покопійного сервісного контракту. Вихід з ладу апарату тягне за собою додаткові фінансові витрати і порушує звичний процес роботи, а контракт ПСК повністю запобігає ці проблеми, ми плануємо працювати з «ЛДС» в цьому напрямку, так як це зручно і вигідно »

Наша компанія дякує всім, хто взяв участь в даному заході і обіцяємо, що зустрічі такого роду стануть регулярними, завдяки чому у кожного з'явиться прекрасна можливість ближче познайомитися з новітніми розробками і останніми досягненнями в області виробництва друкарської техніки.

Фотозвіт заходу Ви можете подивитися в розділі "Фотогалерея"

 

Інші публікації

03.10.2019 відбувся семінар "Аутсорсинг офісної друку"

03.10.2019 відбувся семінар "Аутсорсинг офісної друку"

Керовані послуги друку (MPS) на нових пристроях HP Inc.

12 лютого 2019 року в заміському комплексі Onovo Dendra Hotel, компанія LDS спільно з представництвом HP Inc. провели масштабний семінар на тему: «Керовані послуги друку (MPS) на нових пристроях HP Inc.», серед відвідувачів було 50 представників організацій різних галузей.

17.03.2017 Семінар «Широкоформатні рішення НР для дизайну інтер'єрів і зовнішньої реклами»

21 березня 2017 року компанія «ЛДС», за підтримки компаній HP і Softprom by ERC провела семінар «Широкоформатні рішення НР для дизайну інтер'єрів і зовнішньої реклами».

21.02.2017 Конференція «Canon B2B»

21 лютого 2017 року, в просторі «Циферблат», компанія LDS, спільно з Canon, провели масштабну конференцію «Canon B2B».

25.01.2017 Презентація нової лінійки широкоформатних принтерів HP Latex

25 січня 2017 року компанія ЛДС, стратегічний партнер НР (HP Partner First Gold Partner / Graphics Specialist), за підтримки НР провела презентацію нової лінійки широкоформатних принтерів HP Latex.

24.11.2016 Семінар «Унікальні рішення OKI для оперативної поліграфії»

24.11.2016 року компанія ЛДС, спільно спредставітельством OKI Europe Ltd, провела семінар на тему: "Унікальні рішення OKI для оперативної поліграфії".

16.05.2016 Семінар «Оновлений модельний ряд широкоформатних рішень Hewlett-Packard 2016»

16.05.2016 семінар «Оновлений модельний ряд широкоформатних рішень Hewlett-Packard 2016»

27.11.2014 Семінар "Нові можливості XEROX - просто і вигідно!»

27 листопада 2014 року компанія «ЛДС» спільно з представництвом Xerox провела семінар «Нові можливості XEROX - просто і вигідно!», В рамках якого учасники обговорили нові технології в області друку, що дозволяють підвищити ефективність і якість роботи.

09.10.2014 Форум професіоналів ринку широкоформатного друку!

09 жовтня 2014 року в Києві пройшов щорічний форум професіоналів ринку широкоформатного друку Hewlett-Packard 2014.

06.06.2013 Семінар «Сучасні рішення для документообігу від Canon!»

06 червня 2013 року компанія «ЛДС» спільно з представництвом Canon, в місті Донецьку провели семінар під назвою «Сучасні рішення для документообігу від Canon!»